Сергій Штепа народний депутат!

          Шановні любителі шахів Запорізької області! Для віх нас є прекрасна новина. За результатами голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України 21 липня по 77 округу міста Запоріжжя у запеклій боротьбі з фактичним господарем Шевченківського району, президентом «Мотор Січі», народним депутатом України трьох скликань Богуслаєвим Вячеславом Олександровичем здобув переконливу перемогу Сергій Сергійович Штепа. Станом на кінець дня 22 липня за результатами обрахунку 100 % голосів по 73 дільницям округу у Сергія 44,22 % голосів (30202 голоси) проти 31,5 % (21512 голосів) у Богуслаєва. Перевага у 12,72 % або 8690 голосів.

Впевнений, що всі любителі шахів області дуже позитивно сприймають цю новину і сподіваються на ефективну роботу Сергія у парламенті.

Як відомо, 27 і 28 липня в шаховому клубі «Думка» відбудуться чергові змагання серії турнірів вихідного дня. Сергій Штепа планує прийняти в них участь. Вважаю, що буде доречним привітати його з перемогою і надати доручення від шахістів області активно і плідно працювати у вищому законодавчому органі України.

Межебицький С.І., віце-президент Федерації шахів Запорізької області.

Share This